Met het SAVE-Charter Steden & Gemeenten wil de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) de Belgische steden en gemeenten betrekken bij haar strijd tegen de (nog steeds) te grote verkeersonveiligheid in ons land.

Op deze website vindt u meer informatie over het SAVE-charter. Daarnaast is er ook verdere informatie terug te vinden over OVK en haar werking.

Zandhoven ontvangt het 77e SAVE-label

Op donderdag 20 juni ontving de gemeente Zandhoven het 77ste SAVE label voor steden en gemeenten. Op de dag dat de gemeente fietsdiploma’s uitreikte aan de leerlingen van het 6de jaar lager onderwijs kreeg ze van ons haar 2de SAVE-label. Een beloning voor de blijvende inzet van de gemeente. Voor Zandhoven stopt het SAVE-verhaal hier echter niet. De gemeente schreef zich in voor het VVG-traject (Verkeersveilige gemeente) van de provincie Antwerpen. Ook wij werken in ditproject mee aan meer verkeersveiligheid, in Zandhoven en in de rest van de provincie Antwerpen.

We rekenen er dus op dat de gemeente in de toekomst verder inzet op verkeersveiligheid en feliciteren hen alvast met het behalen van hun 2de SAVE-label.

 

zandhoven

 

 


© 2012 O.V.K. vzw - Léon Theodorstraat 85, 1090 Brussel - Tel: 02/427.75.00 - info@ovk.be