Met het SAVE-Charter Steden & Gemeenten wil de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) de Belgische steden en gemeenten betrekken bij haar strijd tegen de (nog steeds) te grote verkeersonveiligheid in ons land.

Op deze website vindt u meer informatie over het SAVE-charter. Daarnaast is er ook verdere informatie terug te vinden over OVK en haar werking.

Hooglede ondertekent het 112e SAVE-charter

Gemeente Hooglede ondertekende zopas, op deze vrijdag 27 september, het 112e SAVE-charter Steden & Gemeenten. Met de ondertekening wenst ze telkens opnieuw de kaart te trekken voor een kindvriendelijke mobiliteit. Wat kan beter, waar kan bijgestuurd worden en vooral verder blijven werken aan de mobiliteit van morgen: da’s de uitdaging waarvoor we met z’n allen staan.

Vandaag werd alvast een mooi educatief project gefinaliseerd: de leerlingen die hadden deelgenomen aan de wedstrijd Ontwerp je eigen verkeersbord, zagen hun winnende bord in het echt geplaatst in de schoolomgevingen. Proficiat aan alle deelnemers, dankjewel aan Gemeente Hooglede!

IMG_20190927_155131[1]


© 2012 O.V.K. vzw - Léon Theodorstraat 85, 1090 Brussel - Tel: 02/427.75.00 - info@ovk.be