Met het SAVE-Charter Steden & Gemeenten wil de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) de Belgische steden en gemeenten betrekken bij haar strijd tegen de (nog steeds) te grote verkeersonveiligheid in ons land.

Op deze website vindt u meer informatie over het SAVE-charter. Daarnaast is er ook verdere informatie terug te vinden over OVK en haar werking.

Rijkevorsel ondertekent het SAVE-charter

Ook op maandag 29 september vindt in Rijkevorsel de ondertekening van het SAVE-charter plaats. Rijkevorsel is daarmee de 29e gemeente die het charter zal ondertekenen.

In Rijkevorsel zal de ondertekening starten om 21u als 5e punt op de gemeenteraad. Jullie zijn van harte uitgenodigd om deze ondertekening bij te wonen. De ondertekening is voor Rijkevorsel het startpunt. Daarna wordt een actieplan opgesteld dat gedurende het SAVE-actiejaar uitgevoerd zal worden.

Rijkevorsel wil een gezinsvriendelijke gemeente zijn met een aangename en verkeersveilige omgeving voor haar inwoners. Het bestuur, maar ook de werkgroep Veilig Achtel en alle ouders zijn erg bekommerd om de gevaren in het verkeer, in het bijzonder voor de kinderen en jongeren. De prioriteit gaat dan ook naar preventie van verkeersongevallen.


© 2012 O.V.K. vzw - Léon Theodorstraat 85, 1090 Brussel - Tel: 02/427.75.00 - info@ovk.be