Met het SAVE-Charter Steden & Gemeenten wil de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) de Belgische steden en gemeenten betrekken bij haar strijd tegen de (nog steeds) te grote verkeersonveiligheid in ons land.

Op deze website vindt u meer informatie over het SAVE-charter. Daarnaast is er ook verdere informatie terug te vinden over OVK en haar werking.

PZ Voorkempen ondertekent als eerste Vlaamse politiezone het SAVE-charter

Op 30 september zal voor het eerst in  Vlaanderen een voltallige politiezone het SAVE-charter voor Steden & Gemeenten ondertekenen. De Politiezone Voorkempen bestaat uit de gemeenten: Brecht, Malle, Schilde & Zoersel. De gemeenten Brecht, Malle, Schilde en Zoersel ondertekenen als 31, 32, 33 en 34e gemeente het charter. Samen is deze politiezone goed voor 84.160 inwoners op een oppervlakte van 217,46 km².

Het ondertekeningsmoment gaat door in Schilde om 19u in het gemeentehuis. U bent van harte uitgenodigd om dit ondertekeningsmoment bij te wonen. Het gebeurt immers niet elke dag dat 4 gemeenten allemaal samen een engagement aangaan voor meer verkeersveiligheid in de vorm van het SAVE-charter.


© 2012 O.V.K. vzw - Léon Theodorstraat 85, 1090 Brussel - Tel: 02/427.75.00 - info@ovk.be