Met het SAVE-Charter Steden & Gemeenten wil de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) de Belgische steden en gemeenten betrekken bij haar strijd tegen de (nog steeds) te grote verkeersonveiligheid in ons land.

Op deze website vindt u meer informatie over het SAVE-charter. Daarnaast is er ook verdere informatie terug te vinden over OVK en haar werking.

Autovrije zondag: 22 september 2013

In 2013 valt de autovrije zondag op 22 september, tijdens de week van de mobiliteit. Neem als stad of gemeente het initiatief en doe mee! Geef de ruimte van de stad voor één dag terug aan de bewoners en organiseer leuke activiteiten rond duurzaamheid en verkeersveiligheid.

Mobiel 21 vzw ondersteunt en begeleidt steden en gemeenten in het opstarten van een autovrije zondag. Voor meer informatie kan je bij hun terecht.

Steden en gemeenten die zich inschrijven voor 18 mei ontvangen gratis een pakket met nuttige communicatiematerialen van Mobiel 21. Dit pakket bevat: een banner met de opdruk Autovrije Zondag, een rol afspanninglint van 500 m met de bedrukking Autovrije Zondag, 100 A3 affiches en de nieuwsbrieven met tips. Neem vlug een kijkje op de website van de Week van de Mobiliteit voor meer informatie.


© 2012 O.V.K. vzw - Léon Theodorstraat 85, 1090 Brussel - Tel: 02/427.75.00 - info@ovk.be